Buitenconsult voor vrouwen met lef

Het mooiste wat je zijn kunt is Jezelf…..

Ik neem je graag mee tijdens 4 heerlijke ontdekkingstochten in de natuur om die kracht, inspiratie en sprankel terug te vinden waarvan je niet meer weet of die er nog wel is. Maar wees gerust, onder een (dikke) laag van strategieën die je nodig had om te overleven vind je hem weer terug. . als je bereid bent, het lef hebt, je open wil stellen om te ervaren dat vanuit die stilte, in de natuur de fluister van jouw natuur hoorbaar, zichtbaar, voelbaar wordt.

Je hebt last van je hormonen, raakt overbelast want stress,  pre menstrueel syndroom of de overgang giert door je lijf.

Je veranderde lichaam, de veranderende mogelijkheden, energie, gedoe in werk en relatie, het kan je idee over wie je bent, wat je wil en hoe je het allemaal vol gaat houden danig in de war schoppen.

Mijn ervaring is dat het belangrijk is juist dan  stil te gaan staan, afstand nemen en tot rust komen, tot jezelf komen,  nodig is om de stappen voorwaarts weer te kunnen gaan zetten.

We zijn deel van de natuur,  we leven in een onnatuurlijke omgeving en vergeten vaak dat niet alles maakbaar is en dat je niet alles kunt controleren en fixen. Sterker nog hoe meer je probeert te controleren en fixen hoe meer energie je verliest.  Terug naar je werkelijke natuur lijkt dan  een onmogelijke opgave.

Maar weet je dat de natuur je kan helpen om weer te ervaren dat je wel degelijk die natuurlijke kracht in je hebt?

Als je bereid bent, het lef hebt, je open wil stellen om te ervaren dat vanuit die stilte, in de natuur de fluister van jouw natuur hoorbaar, zichtbaar, voelbaar wordt.

Zodat je weer wordt, wat je altijd al was.. Je mooiste zelf.

Bel me gerust als je hierover meer wilt weten, 06 43826496